ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La crítica de Quique Sánchez a Rafa Mir

Per Alex Alfaro · 04 Febrer, 2024

Rafa Mir no jugarà al València. I sens dubte el major perjudicat de tots és el futbolista que després d’haver fet tot el possible des del mes d’estiu, haurà de suportar una altra temporada a Sevilla on no és feliç.

En aquest context, Quique Sánchez Flores ha sigut preguntat per la figura de Rafa Mir en la seua roda de premsa en el dia de hui, i la seua resposta ha sigut contundent: “Són professionals però cadascun entén el grau d’exigència d’una forma diferent, i el grau d’exigència el tinc per damunt del llistó que tenen marcats Januzaj i Rafa Mir. Després d’haver provat, haver anat cap a ells en la necessitat més absoluta, arriba el moment que no hi ha temps per a baixar el llistó. L’exigència és la que és i el que no estiga en eixa exigència, o l’aconsegueix o no pot tindre minuts. Ara les coses canvien. Han d’aconseguir un nivell d’exigència òptim, no val amb ser bon professional, de nivell, cal tindre el compromís necessari per a defensar la samarreta del Sevilla”

Quique Sanchez no volia que Rafa Mir seguira a Sevilla i no li quedarà una altra opció que entendre’s, encara que Rafa sap que serà l’últim davanter en les prioritats de Quique.