ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La crítica de Kempes al rendiment de Cavani en Boca Júniors

Per Alex Alfaro · 21 Novembre, 2023

L’exjugador i axembaixador del València CF, Mario Alberto Kempes, va concedir una entrevista en el Twitch de Carlos Serantes i ha parlat sobre la seua eixida del València CF després de criticar a Meriton i considera que des de “dins” es poden fer més coses per a canviar la gestió del club.

Eixida del València CF quan era ambaixador

“Em vaig anar de la llengua, potser el que havia de dir a ells. Em vaig extralimitar, em va agarrar un dia calent com sol succeir, em vaig extralimitar amb les coses que vaig dir i ho vaig lamentar molt perquè m’encantava estar ací i jo crec que des de dins es poden fer més coses que des de fora, però l’error ja l’havia comés i no podia tornar arrere”, va comentar sobre la seua eixida del València CF.

Arias, Bossio i Tendillo

“Als ambaixadors la gent no els comprendrà i si vaig jo al València tampoc. Com puc estar amb estos? I la gent pensarà, Com cauràs en el mateix mal que ens estan fent a nosaltres? Però no saben que d’endins es poden fer més coses que de fora. No es poden solucionar els problemes, no es pot unir l’afició amb Meriton, és com mesclar l’aigua i l’oli. No sé, es poden fer coses, no sé quinesm potser alguna que no s’imaginen. Sé que el que fan ells, els ambaixadors és meritori, estan treballant per al València CF però de qui és el València CF? De Meriton, però potser no amb eixes prohibicions que no es pot fer res”.

Es pronuncia sobre el rendiment de Cavani

En el programa argentí TyC Sports, Mario Kempes va ser preguntat per què no despunta Cavani a l’Argentina. La llegenda del València va ser molt crítica amb ell. “Golejador nat i tot el que vulgues, però en els últims temps s’ha dedicat més a la baralla futbolística d’ajudar més a l’equip que a ser protagonista a l’hora de fer gols”, va explicar Mario Kempes per al programa.

Per a ell, el problema d´Edinson Cavani és molt clar. “S’ha transformat en eixe jugador que juga més en equip tractant de defensar que tractant de fer gols. S’acostava a l’àrea, sí, clar, però tant a València com en Boca li faltava el que és el més important per a ell. El gol”, explica.