+  ACTUALITAT  

La copa de la il·lusió

Per Pere Alapont · 04 Desembre, 2014

El València comença aquesta nit el seu camí a la Copa del Rei 2014-2015, una competició en la qual s’han dipositat moltes esperances aquesta temporada. El motiu, la conformació d’un bloc jove, amb talent i moltes ganes de fer coses grans i lluitar per trencar eixa sequera de títols que el València prolonga ja per més de sis anys. Precisament, la darrera copa que va incorporar a les seues vitrines va ser la de Sa Majestat, allà per l’any 2008.

Des d’aleshores, el València ha viscut una època en què any rere any veia com els seus jugadors de major talent abandonaven la ciutat del Túria per la necessitat de reforçar les arques del club i observaba com la seua plantilla es debilitava amb el pas dels anys. En la competició copera, que és la que ací ens ocupa, no ha pogut tornar a estar present en una final des d’aquell dia en què es va proclamar campió a Madrid davant el Getafe.

El pas del conjunt de Mestalla des d’aleshores en aquesta competició es resumeix en haver arribat una vegada a les semifinals, dos vegades als quarts de final i tres als huitens, xifres no massa brillants per al que s’espera sempre d’un equip de la talla del València.

Aquest any la sort ha estat de part del club valencianista i s’ha vist englobat en la part menys “dura” del quadre que compon les eliminatòries de Copa des dels setzens de final fins a la final. Ara falta que, partit a partit, els homes de Nuno vajen quallant unes bones actuacions i a final de temporada puguen oferir-li eixe títol que tant necessita i mereix l’afició de Mestalla.