ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La convocatòria del València per enfrontar-se al Girona

Per Joan Marc García · 01 Desembre, 2023

El València visitarà aquest dissabte l’Estadi Municipal de Montilivi per tal de jugar davant el Girona el partit corresponent a la jornada 15 de LaLiga 2023-24. Els de Baraja, d’aquesta forma, hauran de fer front a un dels equips més complicats del campionat domèstic, ja que el conjunt català es troba ara mateix a la 2ª posició de la classificació lliguera, empatat a punts amb el Reial Madrid.

El club ja ha fet oficial la convocatòria, en la qual finalment Alberto Marí no entra, al igual que Almeida. El portugués encara no acaba de tindre bones sensacions amb les seues molèsties a l’esquena, mentre que pel que fa a l’alacantí, pareix que Baraja vol anar poc a poc en la seua tornada als terrenys de joc.

Pel que fa a Fran Pérez, qui hui ha tingut que abandonar l’entrenament a Paterna per febra, sí que viatjarà a Girona. No obstant això, la seua presència a l’onze no està assegurada i la seua participació dependrà de com es trobe el jove futbolista del València. A més, Baraja s’emporta a Camus, Pablo Gozálbez i Yarek.