ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La convocatòria del València per enfrontar-se al Cadis

Per Javi Richart · 23 Octubre, 2023

Cada vegada queda menys temps per a l’encontre d’aquesta nit que tancarà la jornada 10 de La Liga EA Sports. El València rep a Mestalla al Cadis, i ho fa amb novetats a la convocatòria. Tot i que el club no ho ha fet encara oficial, Radio Marca València ha informat de les principals novetats i les baixes, entre les quals es destaca la de Canós. 

Baraja ha citat per a l’encontre a jugadors del filial com Yarek, Gozálbez o Hugo González, qui són les principals novetats de la convocatòria, tot i que porten dinàmica amb el primer equip durant la major part de la temporada. Pel que fa a les baixes, no entren Almedia, Marí, Diakhaby ni Jesús Vázquez, que eren els esperats.

A més, la baixa més significativa és la de Sergi Canós, qui no juga des de la victòria contra l’Atlètic de Madrid. L’ex del Brentford tenia moltes ganes de disputar l’encontre, però Baraja ha decidit no arriscar amb ell, ja que no arribava al 100%.

Convoctatòria: Mamardashvili, Jaume Doménech, Rivero; Thierry Correia, Foulquier, Gayà, Cenk, Paulista, Mosquera, Yarek; Pepelu, Javi Guerra, Amallah, Guillamon, Pablo Gozálbez; Hugo Duro, Fran Pérez, Diego López, Yaremchuk i Hugo González