Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La convocatòria del València per a enfrontar-se al Cadis amb novetats

Per Alex Alfaro · 06 Gener, 2023

L’equip de Gennaro Gattuso ja es troba concentrat en un hotel pròxim a l’estadi de Mestalla abans de disputar, a partit de les 9 de la nit, el partit corresponent a la jornada 16 del campionat nacional de lliga enfront del Cadis.

Els jugadors han anat arribant, com és habitual, a les 13.00 a oficines on han deixat el seu cotxe particular abans de pujar-se a l’autobús de convocats. El gran dubte en la llista era la presència d’André Almeida, que ahir no va poder participar en l’entrenament a conseqüència d’unes xicotetes dècimes de febre. Finalment sí que ha sigut convocat i podrà formar part de l’equip que utilitze Gennaro Gattuso esta nit a Mestalla.

D’esta manera, el tècnic té a tots disponibles a excepció de Nico, que va ser operat en el dia d’ahir i serà baixa els pròxims 3 mesos. D’altra banda, Gattuso introdueix en la convocatòria a Fran Pérez i Mosquera, que són els jugadors de l’Acadèmia que habitualment estan amb el primer equip en els partits oficials.

El València se la juga en un partit fonamental per a no despenjar-se de les competicions europees. Ara mateix l’equip de Gennaro Gattuso continua estant viu i es troba a 6 punts de la sisena posició que ara mateix ocupa el Betis. No obstant això, una derrota canviaria tot i seria el primer colp dur per al València.

Amb totes estes dades, esta és la llista oficial de convocats del València C.F:

Porteria: Mamardashvili, Herrerín, Rivero

Defensa: Gayà, Lato, Mosquera, Paulista, Comert, Cenk, Jesús Vázquez, Diakhaby, Thierry, Foulquier

Mig del camp: Guillamón, Almeida, Yunus, Fran Pérez, Ilaix

Davantera: Lino, Kluivert, Castillejo, Hugo Duro, Marcos André, Cavani