Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La conversa entre Gattuso i Saúl

Per Sergio Botella · 24 Gener, 2023

Gattuso no para d’oferir noms a la direcció esportiva del València i en este cas ha contactat amb Saúl, migcampista de l’Atlètic de Madrid. Saúl és un jugador que a penes està comptant per a Simeone en esta temporada i veuria amb bons ulls jugar aquesta mitja temporada en la seua terra.

El problema és el de sempre, el seu salari. Gattuso va contactar amb ell per a saber les seues condicions, però el jugador no perdonaria cap euro del seu salari de 7 milions nets, una cosa inaccessible per al València.

El jugador espanyol de 28 anys, hauria de perdonar gran part del seu salari perquè siga una opció real per al València. Amb estes pretensions, està completament descartat. La situació no ha avançat i llevat que tot canvie en esta última setmana de mercat, el jugador no jugarà en la capital del Túria.

El València sembla estar negociant amb altres jugadors com Nahitan o Billing per ixa posició i això de Saúl es va quedar en una simple consulta. Gattuso necessita un migcampista urgentment i el mercat continua avançant sense que hi haja fitxatges.