+  PRIMER EQUIP  

La consagració de Javi Fuego

Per Pere Alapont · 27 Gener, 2015

Javi Fuego ho va tornar a fer contra el Sevilla. L’asturià va estar de nou immens i fins i tot va marcar un gol, el que donava la puntilla als d’Emery i els 3 punts vitals als de Mestalla. El treball discret, però tàcticament perfecte, la incombustibilitat, la intensitat… Són els adjectius que millor defineixen al migcampista de 31 anys del València. Tot un home d’equip, un futbolista amb majúscules que amb la seua veterania i professionalitat, tant dins del camp com fora d’ell, s’ha guanyat una plaça al gens barat onze titular del conjunt dirigit per Nuno Espírito Santo.

Els nombres parlen per si mateix. Amb els 90 minuts jugats davant el Sevilla el passat diumenge a Mestalla, el de Pola de Siero ja en porta més de 1.500 en aquesta Lliga. Al jugador només li ha faltat participar en un partit d’aquest campionat, justament, el de fa unes setmanes a Mestalla contra el Reial Madrid, de molt bon record per al valencianisme. Ni l’arribada d’Enzo Pérez, pel qual s’ha fet l’esforç de pagar la copiosa xifra de 25 milions d’euros, ha posat en entredit la titularitat de Fuego, el qual ha continuat mostrant-se exemplar dins l’herba i davant els micròfons.

El treball incansable del migcampista valencianista no ha passat desapercebut tampoc fora de la Lliga Espanyola i el mes passat va sonar l’interés del West Ham londinenc per a fer-se amb els serveis del jugador. L’entrenador del València, però, sembla que ho té ben clar, i l’afició més encara. Javi Fuego és intocable.