ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La confusió de Paulista amb el València en la seua presentació

Per Blanquinegres · 02 Febrer, 2024

Gabriel Paulista, tercer fitxatge d’hivern de l’Atlètic després de Moldovan i Vermeeren, ha sigut presentat aquest divendres com a futbolista blanc-i-roig. El central, de 33 anys, ja va entrar en la convocatòria contra el Rayo i pot debutar al Bernabéu contra el Madrid, rival amb el qual ja ha viscut duels calents, especialment amb Vinicius

No obstant això, un dels moments més curiosos de la seua presentació va ser una confusió que va tindre en parlar sobre la situació que té en l’Atlètic de Madrid. “Estic ací centrat en el València”, va explicar mentre volia fer menció a l’Atlètic de Madrid.

Com va ser el seu fitxatge? Ha sigut tot molt ràpid. Defensar este escut és una oportunitat molt gran. Tinc una història bonica en el futbol, però això és una cosa especial. La meua família també em va animar a quedar-me a Espanya, un canvi a un altre país seria molt gran. Estem contents, va ser una sorpresa per a tots, també per als meus excompanys del València. Són coses del futbol.

Sentiment en este moment: Gràcies al presi per les paraules. És una gran oportunitat per a mi i per a família. Estic supercontento per a defensar aquest club, Sé com és, l’afició també, he jugat diversos partits ací. Estic preparat per als partits, si és el diumenge o quan siga.