ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La condició que posa Baraja a Lim per a renovar

Per Alex Alfaro · 30 Gener, 2024

Baraja ha sigut un entrenador que ha trencat totes les expectatives possibles. Va arribar a un València trencat, camí a segona divisió i amb una afició completament trencada i per a res unida amb l’equip. En solo uns mesos, ha aconseguit que la plantilla, malgrat ser molt més barata, es trobe en una posició còmoda en la classificació després de revaloritzar a molts dels jugadors.

El Pipo enfocava aquesta temporada com un any de transició, mantindre la categoria per a poder créixer. I a partir d’ací, Baraja comença a preparar el terreny de cara a la pròxima temporada, perquè ja està advertit de quins són les ordres que ha donat Peter Lim de cara a la inversió en la plantilla.

Ahir va parlar en una entrevista per a Movistar + i va ser preguntat pel futur: “La meua ambició passaria per tindre la possibilitat d’entrenar a un València que estiguera pels llocs de privilegi”. Però va deixar un missatge a Peter Lim: “Per a això el propietari ha d’estar en la mateixa línia i ambició: de voler millorar a l’equip”.

L’explicació de Rubén Baraja

“Cal tindre un projecte, un camí a recórrer, i el propietari ha d’estar en la mateixa línia i amb l’ambició d’anar millorant a l’equip i anar creixent cada temporada perquè el València puga estar entre els millors. Per a nosaltres el plantejament era tractar de trobar estabilitat esportiva i tindre base per a formar un equip competitiu no sols per a enguany sinó per al futur”