ACTUALITAT  FITXATGES  

La condició del València perquè Vicente Guaita torne a casa

Per Manel Rumbau · 02 Agost, 2023

No es cap novetat que Vicente Guaita vol tornar al València. El porter de Torrent veu amb bons ulls, des de fa temps, el fet de tornar al club de la seua vida per a passar els últims anys de la seua carrera esportiva després de completar una trajectòria pel Getafe i per la Premier League, on s’ha establit com un dels porters més regulars de la competició anglesa.

El cert es que Guaita, com bé es conéix des de principis de mercat, ha demanat eixir del Crystal Palace. El porter valencià ha traslladat al conjunt anglés que després de 5 anys d’aventura en el club, la seua voluntat és la de posar punt final a la seua estada en Anglaterra per tal de tornar a casa.

L’eixida de Mamardashvili, clau

Així mateix, segons El Desmarque València, el porter valencià hauria retardat la seua decisió de renovar amb el conjunt anglés (li van oferir un any més) ja que desitja eixir i està atent a les possibilitats que sorgisquen en LaLiga. La seua principal prioritat, com hem dit, és el València, però el club valencianista ha deixat en clar que només permetrà la seua arribada en cas d’acabar eixint Giorgi Mamardashvili. Guaita és conscient d’aquesta situació i ha expressat el seu desig al Crystal Palace d’eixir per tal d’explorar altres opcions que té disponibles, entre elles, una oferta d’un altre vell amic com el Getafe.

El cert es que l’assumpte s’està desenvolupant de manera lenta i encara no hi ha una oferta formal del València. No obstant això, el seu cercle pròxim creu que el València CF intentarà fitxar a Vicente, però només si Giorgi Mamardashvili se’n va de Mestalla. Guaita, res més lluny de la realitat, ha mostrat una actitud positiva cap a aquesta possibilitat. Per descomptat, fa poc més d’un mes es va deixar voler per l’afició valencianista en les seues xarxes socials.