ACTUALITAT  

La condició de Lim perquè Peter Federico arribe al València

Per Manel Rumbau · 11 Desembre, 2023

El València necessita reforçar-se en el mercat d’hivern per a poder competir en condicions en la recta final de la temporada, donada la curta plantilla planificada per Meriton per al desenvolupament d’aquesta lliga. Bona prova d’açò últim han sigut els dos últims partits davant Girona i Getafe, on Baraja ha acusat i molt la falta d’efectius en la banqueta per tal de competir els últims instants d’uns enfrontaments que es van acabar perdent de forma calcada.

No obstant això, Lim encara no ha autoritzat res pel que respecta a la possibilitat de fitxar aquest hivern. Ni pensa fer-ho. Perque la desinversió de Peter Lim al València és un fet més que palpable des de fa un temps. L’únic objectiu del màxim accionista, d’aquesta forma, és no haver d’invertir més en el club que va adquirir en propietat l’any 2014 i que la sostenibilitat dels comptes anuals siga l’adequada perquè els comptes del club tornen a tindre una millor imatge. 

Carlos Vicente descartat, Peter Federico pendent

Durant el dia de hui, i segons ha informat el Diari AS, Carlos Vicente ja té un acord amb el Deportivo Alavés per a incorporar-se a l’equip basc en el pròxim mercat d’hivern. Davant la negativa de Lim a incorporar al jugador tot i entrar dins dels paràmetres sostenibles que ha demanat en tot moment, el jugador de Saragossa ha decidit no esperar més al club de Mestalla i emprendre una nova aventura en Vitòria. 

Per altra part, pel que respecta a Peter Federico, segon i últim interés pel moment del conjunt valencianista aquest hivern, Lim ha interposat una condició perquè el jugador dominicà puga arribar a Mestalla. Aquesta, com en gran part de les ocasions, no és altra que donar-li eixida a algun jugador del primer equip. Ara mateix, segons ha informat Relevo, un dels jugadors que podria eixir durant aquest mercat és Cesar Tárrega, així com també existeix la possibilitat amb Cenk o Guillamón.

Per tant, la intenció del màxim accionista, tot i tindre suficient capacitat per tal d’afrontar les operacions anteriorment esmentades, és clara: deixar eixir abans de poder entrar.