ACTUALITAT  FITXATGES  

La condició de Lim perquè Peter Federico arribe al València

Per Manel Rumbau · 12 Gener, 2024

El València necessita reforçar-se en el mercat d’hivern per a poder competir en condicions en la recta final de la temporada, donada la curta plantilla planificada per Meriton per al desenvolupament d’aquesta lliga. Bona prova d’açò són les irrupcions d’alguns jugadors de l’acadèmia com David Otorbi, fruit que Baraja ha acusat i molt la falta d’efectius en la banqueta per tal de competir els últims instants dels encontres.

No obstant això, Lim encara no ha autoritzat res pel que respecta a la possibilitat de fitxar aquest hivern. Ni pensa fer-ho, tot i els rumors que sitúen Rafa Mir de nou en l’òrbita valencianista. Perque la desinversió de Peter Lim al València és un fet més que palpable des de fa un temps. L’únic objectiu del màxim accionista, d’aquesta forma, és no haver d’invertir més en el club que va adquirir en propietat l’any 2014 i que la sostenibilitat dels comptes anuals siga l’adequada perquè els comptes del club tornen a tindre una millor imatge. 

El fitxatge de Peter Federico, en “stand-by”

El cas Peter Federico continua donant que parlar. Segons ha informat Plaza Deportiva, la possibilitat de fitxar a Peter per part del València encara està en joc, ja que desbloquejar l’incorporació de l’extrem esquerrà del Reial Madrid perquè competisca a Mestalla es presenta com una tasca senzilla. 

No obstant això, l’operació compta amb una condició que s’ha de complir i que, com és habitual, resulta clau en els moviments de mercat del València. Tal com ha assenyalat la font citada, Lim ha interposat, com en gran part de les ocasions, la condició de donar-li eixida a algun jugador del primer equip perquè puga arribar qualsevol jugador a Mestalla. 

Cal recordar que l’arribada del jugador només suposaria actualment córrer amb les despeses d’un percentatge de la seua fitxa anual, a diferència del que succeïa a l’estiu on l’operació era més cara, però la intenció del màxim accionista, tot i tindre suficient capacitat per tal d’afrontar les operacions anteriorment esmentades, és clara: deixar eixir abans de poder entrar, ja siga Peter Federico o, com s’ha informat en els últims dies, Rafa Mir.