ACTUALITAT  FITXATGES  

La condició de Lim perquè el València puga negociar el fitxatge de Luis Rioja

Per Manel Rumbau · 10 Juliol, 2024

L’operació Rafa Mir sembla tindre per fi un desenllaç: el davanter torna al València. Després del seu truncat fitxatge en el mercat d’hivern, el València CF ha tornat a la càrrega per ell, i després de setmanes de dubtes i negociacions, el club de Mestalla ja ha tancat el seu fitxatge.

Amb açò pel mig, i la idea més que clara del club de Mestalla des d’un principi amb la figura de Luis Rioja, l’objectiu ara mateix es tancar el fitxatge de Luis Rioja, tal com ha informat Ràdio Marca València. De moment, tan sols existeixen diferències en les formes del pagament de la operació, ja que el València no podia fer la operació de Rafa Mir juntament amb la de Rioja. El motiu, per tant, era tindre el pressupost limitat.

Luis Rioja, malgrat el pas del temps, ha continuat esperant al València i les opcions segueixen molt vives. Amb un acord màxim amb el futbolista, el València sap les xifres per les quals Luis Rioja podria eixir de Mendizorroza. I ara, amb l’acord total per Rafa Mir, la operació es troba cada vegada més prop de concretar-se. 

La condició de Lim frena en sec la seua arribada

Tot i la intenció del València en un principi de tancar el fitxatge de Luis Rioja després de Rafa Mir, no sembla que el desenllaç de la operació acabe per tancar-se tan ràpid com a Baraja li agradaria. El màxim accionista del València, Peter Lim, ha establit una condició per a la incorporació del jugador de l’Alabés: abans que puga arribar Rioja, el València ha de realitzar alguna eixida. És en eixe moment quan hi haurà via lliure perquè el València es reunisca amb l’Alabés per negociar un acord.