ACTUALITAT  

La Comissió Electoral de LaLiga reelegeix a Tebas com a president

Per Alejandro Fernandez · 05 Desembre, 2023

La Comissió Electoral de LaLiga ha proclamat en el dia de hui, de manera provisional, a Javier Tebas Medrano president de LaLiga fins a l’any 2027, després de certificar que no s’han presentat més candidats. Així, Javier Tebas donarà pas a l’inici del seu quart mandat consecutiu, tal com s’ha informat a través d’una nota informativa.

“Examinada la candidatura presentada per Sr. Javier Tebas Medrano, havent constatat que la mateixa ha sigut presentada dins del termini i en la forma corresponent i que compleix amb els preceptes estatutaris i reglamentaris aplicables a aquest efecte, i no havent més candidatures, proclamar provisionalment a Sr. Javier Tebas Medrano, President de LALIGA”, indica la nota informativa emesa per LaLiga.

La nota informativa també destacava que el pròxim 14 de desembre tindrà lloc una reunió de la Comissió Electoral “per a resoldre eventuals recursos o, si és el cas, elevar a definitiva la proclamació del President”. “No obstant això la qual cosa, en cas que no s’hagueren interposat recursos contra els acords de la Comissió Electoral, aquesta podrà per unanimitat avançar la seua reunió al dia 12 de desembre després de la finalització a les 20.00 hores del termini per a presentar recurs”, conclou l’escrit per LaLiga en el qual anuncien la reelecció de Javier Tebas.

Javier Tebas va anunciar la seua dimissió com a president de LaLiga el passat 22 de novembre amb l’objectiu d’avançar el procés electoral que estava previst per a l’any vinent. No s’ha presentat cap candidat més a les eleccions per a la presidència de LaLiga, tal com pensava Tebas, per tant, el d’Osca iniciarà el seu quant mandat consecutiu.