ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La clàusula de Yarek i Mosquera per a renovar amb el València

Per Alex Alfaro · 28 Novembre, 2023

El 27 de juny de 2004 va nàixer Cristian Mosquera. El 12 de gener de 2005, Yarek Gasiorwoski. El primer d’ells està aconseguint afermar-se com un futbolista de primera divisió amb caràcter general. El central amb doble nacionalitat està sent el millor jugador de l’equip en l’últim tram de competició a pesar que no partia com a titular a l’estiu i al novembre ja és una peça inamovible en l’esquema de Rubén Baraja.

Mentrestant, Yarek ha aconseguit avançar a Cenk en la rotació i a poc a poc, malgrat la seua joventut, s’ha fet un lloc en la rotació de Rubén Baraja. Els analistes el col·loquen com un dels millors centrals joves d’Europa i no és d’estranyar que el club ja rebutjara cinc milions d’euros per ell fa a penes un any.

Segons ha informat la Cadena SER, tant Mosquera com Yarek tenen opció d’ampliar la seua relació amb el València. Mosquera finalitza contracte al juny de 2025 i Yarek en 2026, no obstant això si arriben a una xifra determinada de partits, ampliarien el seu contracte una altra temporada més.