ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La classificació del València després del paró del Mundial

Per Alex Alfaro · 05 Febrer, 2023

El València arriba a un moment de la temporada en el qual únicament existeix la possibilitat de guanyar i aconseguir un punt darrere l’altre per a allunyar-se dels llocs de descens. 14é, amb 20 punts, empatat amb el Valladolid que és 17é i únicament un punt per damunt del Cadis que obri els llocs que donen lloc a jugar la segona divisió del futbol espanyol la pròxima temporada.

En el que portem de competició, i finalitzada la primera volta, el València ha aconseguit cinc victòries, cinc empats i nou derrotes en uns números horribles de l’equip.

I per davant l’equip té un calendari molt difícil amb eixides importants i partits a Mestalla gens senzills, perquè ara mateix la realitat del València és que tots els partits són complicats:

Diumenge 5 de febrer 16.15 Girona – València
Dissabte 11 de febrer 21.00 València – Athletic (manifestació fins al minut 19)
Dilluns 20 de febrer 21.00 Getafe – València
Cap de setmana 26 de febrer València – Reial Societat
Cap de setmana 5 de març FC Barcelona – València
Cap de setmana 12 de març València – Osasuna
Cap de setmana 19 de març Atlètic de Madrid – València
Cap de setmana 2 d’abril València – Rayo Vallecano
Cap de setmana 9 d’abril Almeria – València
Cap de setmana 16 abril València – Sevilla

La situació en la classificació és molt delicada. Segons ha apuntat el diari Superdeporte, el València és el pitjor equip de la primera divisió amb únicament un punt des del partit davant el Vila-real el 31 de desembre. Un punt dels 15 possibles, el aconseguit davant l’Almeria i quatre derrotes, més enllà de la Vila-real, davant el Cádiz, Valladolid i el Reial Madrid. L’Elx, el Valladolid, el Getafe han aconseguit més punts que el València.