ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La classificació del València després de l’empat d’ahir contra el Villarreal

Per Marc Santiago · 04 Maig, 2023

Després de l’empat d’ahir entre el València i el Villarreal a Mestalla, els de Baraja sumaren un punt que potser siga important de cara a la recta final de la temporada donades les circumstàncies on està tot tan ajustat.

Així el València suma 34 punts a falta de jugar-se 5 partits, ocupant la posició número 17 de la classificació. La part positiva és que la diferència de gols amb el teu perseguidor, el Getafe, és positiva per al València i per tant en cas d’empat a punts com estan ara, els de Mestalla segueixen endavant.

A més, el Cadis va perdre ahir, el que significa que ara tan sols estan a 1 punt. L’Almeria suma 36, però tenen el gol-average a favor, per la qual cosa se situarien per dalt teu en cas d’empat.

Aquesta jornada sols falta per jugar l’Espanyol dels rivals del València, que s’enfrontarà al Sevilla al Pizjuán i que ara mateixa compten amb 31 punts.

Aquesta temporada la salvació està molt igualada, ja que de la posició 14 a la 19 hi ha sols 5 punts de diferència, cosa que feia temps que no passava i que fa que qualsevol mínim error et puga condemnar.