+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La classificació del Oporto complica més el possible fitxatge de Jackson Martínez

Per Alex Chardí · 27 Agost, 2014

Si el fitxatge del crack colombià ja estava complicat perquè el Oporto vol que Jackson Martínez es quede, la classificació de l’Oporto a la fase de grups de la Champions League, després de guanyar anit 2-0 al Lille, ha acabat per deixar com utopia la seua possible contractació.

El Oporto necessitava diners per quadrar pressupostos i la venda de Jackson Martínez era una solució, però amb la classificació del Oporto a la fase de grups de la màxima competició continental es garantix la injecció d’una gran suma de diners: 2’1 milions per disputar la prèvia, 8’6 milions d’euros per entrar a la fase de grups i el “market-pool”, que és el contracte televisiu firmat a cada país que podrien ser uns 15-20 milions més.

L’última “novia” que s’ha retirat de la lluita pel davanter és el Milà, que el desitjava per fer oblidar la marxa de Balotelli i ja mira altres opcions més assequibles com Fernando Torres o Mattia Destro. Respecte a l’opció blanquinegra, el diari “AS” informava este cap de setmana que l’Oporto havia rebutjat una última oferta de Peter Lim de 30 milions d’euros més Jonas i que el magnat podria tornar a la càrrega, ja que és un capritx personal.

Mentre, Jackson Martínez no para de perforar les xarxes rivals, cosa que tampoc ajuda, i ja porta 3 gols en 4 partits oficials, l’últim anit contra el Lille.