+  PRIMER EQUIP  

La Champions passa per una setmana infernal

Per Blanquinegres · 21 Abril, 2015

En 7 dies, els xics de Nuno disputaran el 50% de partits que resten de Lliga. Una autentica prova per als blanquinegres si volen llicenciar-se com equip ‘Champions’.

 

Tot i que al vestidor blanquinegre impera la consigna del ‘Partit a partit’, la pròxima setmana, esta marcada a foc dins del grup, que hui regressa als entrenaments. Nuno haurà de preparar al seu equip per tal de disputar 3 partits en 7 dies. Després de la derrota al Camp Nou, al cap dels jugadors no hi ha altra idea que sumar en una setmana els 9 punts en joc.

Dilluns pròxim el VCF tancarà la jornada 33 davant el Granada a l’estadi de Mestalla, però 3 dies després els de Mestalla hauran de visitar Vallecas, en una exigent eixida amb l’objectiu Champions sempre present. Este ‘Tourmalet’ dins del tram final de temporada es tancarà el diumenge 3 de maig a Mestalla davant altre equip amb urgències com és el conjunt basc dirigit per Gaizka Garitano, Eibar.

Com dèiem, l’objectiu de la temporada es dirimirà en pocs dies. Un test per vore com es troba el tanc de carburant. Un estat físic que després de les lesions de Gayà, Enzo o Piatti, s’espera respecte als blanquinegres fins al 24 de maig, data en la que finalitza la Lliga 2014-2015. Després de l’exigent setmana restaran 3 partits i el primer d’ells visitant la capital d’Espanya per jugar davant el Reial Madrid.