+  ACTUALITAT  

La carambola per a estar en huitens i els futurs possibles rivals

Per Pere Alapont · 08 Desembre, 2015

Si el València Club de Futbol guanya a l’Olympique de Lyon a Mestalla i el Gent no és capaç de fer el mateix com a local contra el Zenit de Sant Petersburg, el conjunt dirigit per Gary Neville estarà classificat per als huitens de final de la màxima competició europea de clubs.

La carambola no és tan desgavellada; els valencians només es troben 1 punt per darrere dels belgues i arriben amb més moral que en qualsevol altre moment de la temporada. A l’altre partit del grup, això sí, s’ha de resar molt perquè uns russos classificats isquen amb intensitat i aconseguisquen rascar, almenys, un empat del Ghelamco Arena.

El València només pot avançar de ronda ja com a segon i, en cas de fer-ho, cal recordar que no podria tindre com a rival en la següent ronda a cap dels espanyols que es classifiquen -Reial Madrid, Barça i Atlètic de Madrid tenen moltes opcions per a ser primers- ni tampoc el Zenit, que ha sigut ja rival en la fase de grups. Wolfsburgo, Bayern i Manchester City podrien caure i l’altre possible rival eixiria d’entre Porto, Chelsea i Dinamo.