ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

La “Bordaleta” ja està ací

Per Alex Alfaro · 16 Juliol, 2021

Calor i il·lusió, possiblement les dues paraules amb les quals els desplaçats a Oliva afrontaven el partit. Entre abraçades de Parejo amb vells coneguts: Jaume, Paulista i altres empleats del club, començava a rodar la pilota en aquesta campanya 21/22 per al València.

Intensitat

Intensitat, una paraula que tan poc ha perseguit el València durant aquests dos últims anys, però que en aquest partit ha reviscut. Minuts inicials de molta possessió i “che” i seguretat en defensa per part de Paulista i Alderete. La primera ocasió del partit arribaria amb una rematada de cap de Fer Niño a centre de Ontiveros, que es perdria per damunt de la porteria.

No obstant això, en l’última jugada de la primera part la pilota li quedava a Alberto Moreno després d’un rebutg per a fer el primer gol del partit. L’equip marxava a vestuaris amb rostre molt seriós després de no haver-hi disparat en cap moment la porteria de Rulli.

Canvis de quasi tota la plantilla

Per a la segona part Bordalás va presentar pràcticament un equip nou amb l’entrada de Piccini, Diakhaby, Saenz, Molina, Adri Gómez, Cherysev i Manu Vallejo.

I no sols els canvis serien la novetat. Dues jugades pràcticament simultànies. Primer un autèntic golàs de Jorge Cuenca des de la frontal de l’àrea on el Vila-real obria distàncies. Però en la jugada següent, una baralla com una catadral de Manu Vallejo permitia una bona opció de dispar per reduir distàncies.

Els 90 minuts per a Cillessen

Clara declaració d’intencions de Bordalás. Els 90 minuts han sigut per a Cillessen, sent l’únic futbolista que no ha sigut substituït de la primera plantilla. Des de blanquinegres.com ja avancem que era el porter al qual Bordalás li anava a donar tota la confiança. Veurem si Jaume, Rivero I Mamardasvili tenen minuts en els pròxims enfrontaments.

Remontada espectacular

El de sempre i com sempre. Vallejo va entrar com a revulsiu i va aconseguir empatar el partit. Seus van ser els dos primerss gols del València. L’últim de penal en una transformació brillant del nascut a Cadis.
Però encara quedava més, perquè en l’última jugada del partit Cheryhsev donava la victòria al València amb un golas.
Amb la celebració plena de ràbia acabava el primer partit de la temporada per al València C.F. Al final, resultat de 2-3.