Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP  

La batalla de San Mamés acaba en empat

Per Pablo Marquez · 10 Febrer, 2022

El València ha sigut capaç de sobreviure a la batalla de San Mamés. El club de la Capital del Túria ha sigut capaç d’empatar un partit en un estadi molt complicat. L’Athlètic es va avançar amb el gol de Raúl García, però Hugo Duro va ficar l’empat en la segona part. 

El partit va començar marcat per l’espectacular ambient que hi ha creat l’afició de l’Athlètic Club de Bilbao. L’equip basc ha eixit al camp amb un nivell de motivació molt elevat. Els jugadors entrenats per Marcelino García Toral han entrat al partit amb un nivell de motivació extra.

El joc de Raúl García

Després d’açò, el València va començar bé i Hugo Duro va tindre la primera del partit en un baló que se’n va anar fora. El València pressionava, però el ritme el marcava l’Athlètic Club amb dos jugadors en concret: Iker Muniain Raúl GarcíaMuniain ha sigut el futbolista que ficava criteri al futbol de l’Athlètic.

D’altra banda, Raúl García ha jugat a eixe altre joc on ell es mou com ningú. El davanter de l’Athlètic ha tornat boig a Omar Alderete i a Mouctar DiakhabyAls vint minuts de partit, el València ha començat a perdre presència en el camp. En part també, pel gran ambient de San Mamés. Finalment, en el minut trenta-sis, després d’una falta molt dubtosa, Raúl García s’ha avançat a Diakhaby i ha ficat l’un a zero en el marcador.

Maxi Gómez ha sigut expulsat al descans

El club basc apretava i el València no es trobava en el camp. En l’última jugada de la primera part, Raúl García ha provocat a Diakhaby i el francés l’ha espentat. Eixa situació ha provocat una disputa al descans que ha acabat amb l’expulsió de Maxi Gómez, el qual estava en la banqueta.

Hugo Duro va ficar l’empat

El València va eixir millor al camp en la segona part. L’equip de Bordalás és conscient de la importància del partit i ha intentat donar-li la volta. De fet, després de tanta insistència, el València ha sigut capaç d’empatar el partit en el minut seixanta-cinc gràcies a un remat d’Hugo Duro. El davanter madrileny ha sigut el més intel·ligent de la classe i ha rematat dins de l’àrea xicoteta per a empatar.

A partir d’eixe moment, el club de la Capital del Túria ha tingut els millors moments del partit amb aproximacions a la porteria de l’Athlètic. En el minut setanta-cinc, Bordalás ha pres la decisió de menejar la banqueta i ha llevat del camp a Gonçalo Guedes per a donar entrada a Yunus Musah. 

En el minut huitanta-un s’han encés totes les alarmes en el València CF. José Gayà caia a terra amb problemes físics. José Bordalás va veure la situació i va canviar al capità valencianista, el qual s’ha lesionat, i va entrar Toni Lato en la seua posició. A més d’açò, Bordalás va llevar del camp a Bryan Gil i va entrar Hélder Costa. 

En el minut huitanta-nou, Hugo Duro va veure la targeta groga per protestar un possible penal. El davanter madrileny estava molt enfadat, perquè considerava que l’hi havien fet un penal molt clar. Després de tot l’ocorregut, l’àrbrite va prendre la decisió d’afegir sis minuts. En el noranta-tres, Bordalás va esgotar els canvis i van entrar Marcos Andrés i Uros Racic per Hugo Duro i Ilaix Moriba. En l’últim minut del partit, Mouctar Diakhaby va estar providencial per a salvar una centrada molt perillosa que anava a rematar Villalibre a soles.