ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La baralla entre Hugo Duro i Paco López en l’entrada als vestuaris

Per Alex Alfaro · 05 Novembre, 2023

Paco López, entrenador del Granada, i Hugo Duro, davanter del València, es van enredar a la porta d’accés al túnel de vestuaris després de xiular García Verdura el descans. Eixa baralla entre ells va provocar una “tangana” entre diversos jugadors i tècnics de tots dos equips, amb els nervis nassarites a flor de pell després del polèmic penal assenyalat a favor del València en el minut 49 de la primera meitat.

Precisament va ser Hugo Duro el futbolista que va protagonitzar l’acció del penal, una suau manotada de Torrente dins de l’àrea que el col·legiat català va considerar motiu suficient per a xiular penal i Del Cerro Grande, des del VAR, va considerar que no era acció per a intervindre, perquè el contacte de la mà amb la cara es produeix, encara que les imatges evidenciaven que era lleu i involuntari.

Paco López, després d’allunyar-se del tumult generat amb el seu pique amb Hugo Duro, es va dirigir cap al col·legiat per a demanar-li explicacions pel penal assenyalat. García Verdura, després de parlar amb ell, li va fer indicacions perquè es retirara al vestuari, direcció que va prendre el tècnic valencià.