ACTUALITAT  ESPECIALS  FITXATGES  Sin categoría  

La 1a RFEF vol acollir a Roberto Soldado

Per Vicent Burguete · 17 Desembre, 2022

Els equips comencen a ultimar detalls per a confeccionar les plantilles i fer front a la segona part de la temporada, on han de “ficar tota la carn al rostidor”. Per això, ja hi han contactes als equips de la Comunitat Valenciana en aquesta parcel·la i Roberto Soldado és un dels primers noms en eixir

 

El futbol de divisions inferiors a la primera i la segona, a poc a poc, va sent un destí més ideal per als jugadors que han tingut una llarga trajectòria a l’èlit i, després de finalitzar el seu recorregut a la màxima categoria del futbol, estan jugant en segona divisió, tractant d’adaptar-se així al seu rendiment i pretensions. Un d’estos jugadors que troben un nou destí a la tercera categoria del futbol espanyol podria ser Roberto Soldado, que podria recalar al CD Castelló aquest pròxim gener.

Segons ha informat Mundo Levante, el CD Castelló busca reforçar la seua davantera i ha ficat els ulls en Roberto Soldado per a tractar d’aconseguir l’objectiu de l’ascens a la lliga Smartbank. Tot i que encara no hi ha hagut cap contacte entre les parts, la possible incorporació de Soldado és una de les opcions que baralla l’entrenador de l’entitat albinegraRuben Torrecillas.

El Castelló tracta de buscar un fitxatge contrastat per a poder continuar en la bona dinàmica de la temporada i així assolir el somniat regrés a segona divisió a l’any del seu centenari. El club vol donar un cop sobre la taula i sap que la clau pot estar en jugadors que han estat consagrats al màxim nivell, però que, per edat i rendiment, ja peguen els seus últims espertenecs a la segona divisió.

No obstant això, esta no seria una operació fàcil, i és que com ha publicat Mundo Levante, el salari del davanter podria ser una gran problemàtica enfront de la situació corresponent, ja que una fitxa així és quasi impossible d’assumir per a un equip de 1a RFEF. En aquesta operació seria essencial que Roberto Soldado fera esforços econòmics per poder vestir la samarreta albinegra, però pot ser que el jugador no estiga dispost perquè jugar a 1a RFEF no siga un al·licient per al davanter, malgrat que la realitat és que l’ex del València Club de Futbol no ha disputat 90 minuts des del 14 de desembre de 2021, quan el Llevant va caure front al Alcoyano en Copa del Rei.