Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ opinió del València i Diakhaby sobre la possible renovació

Per Alex Alfaro · 28 Desembre, 2022

El València i l’entorn del central guineà continuen negociant per la renovació de Diakhaby, segons ha informat la Cadena Ser. El representant està en continues conversacions amb el València, estan treballant sobre el contracte que va posar sobre la taula de Diakhaby el club valencianista. El jugador transmet que té intenció de seguir i que la seua pretensió és la de continuar lligat al València en el futur més pròxim i que està molt prop de renovar.

El contracte que li va oferir el València li col·loca a Mouctar Diakhaby en el segon escaló, quant a salari, de la plantilla, només per darrere de dos jugadors molt característics com José Luís Gayà, el capità, i el jugador uruguaià, Edinson Cavani.

El jugador està feliç i considera que ha crescut al València i li ha agradat la proposta que li ha oferit el club per a seguir vinculat durant els pròxims anys amb el club que ha progressat i ha avançat molt futbolísticament en els quatre anys que porta en l’entitat, des de 2018.

L’opinió del València

Una vegada coneguda l’opinió de Diakhaby, falta l’altra pota de la taula. Segons ha informat este mateix mitjà de comunicació, al València també són optimistes amb la renovació del futbolista. D’esta manera totes dos parts són una mica més optimistes respecte que es puga arribar a un acord encara que fins que no apareguen les signatures en el contracte, tot continua sent molt llunyà. En este moment, l’agent de Diakhaby tindrà un paper molt rellevant en el final d’esta història.