ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Kvaratskhelia va ser oferit al València per 6 milions d’euros

Per Joan Marc García · 25 Març, 2023

Khvicha Kvaratskhelia s’ha convertit en un dels futbolistes del moment en qüestió de mesos. El georgià, que va arribar al Napoli l’estiu passat a canvi d’11,5 milions d’euros, ha anotat 14 gols i ha repartit 16 assistències en els 30 partits que ha disputat fins ara. No és estrany que als 22 anys ja s’haja relacionat amb el Reial Madrid; no obstant Khvicha Kvaratskhelia va poder haver posat rumb a LaLiga Santander anys enrere, segons un agent.

Pablo Ceijas, agent de futbolistes, que va intermediar en la possible arribada de Khvicha Kvaratskhelia a la lliga espanyola, ha fet undes declaracions sobre el futbolista georgià a Radio Marca. “Es va parlar de València, Vila-real, Llevant i Sevilla: uns 6 milions d’euros. El Sevilla va ser el club del qual va estar més a prop, però Monchi el va rebutjar. Era un posició on el Sevilla estava cobert i no veien el que el jugador podia destacar. El Napoli va creure amb el futbolista i per tant, va pagar una poc més del que nosaltres estàvem treballant en aquell moment, que eren uns 6 milions d’euros”, va comentar Ceijas.

Cal recordar que, per altra banda, el València CF sí que va concretar un altre oferiment procedent de Geòrgia i va acabar fitxant el jove porter Giorgi Mamardashvili, que ara és titular al primer equip, és un dels millors porters de la competició i té contracte fins al 2027.