ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Kondogbia vol anar-se’n a l’Atlètic

Per Pablo Marquez · 08 Octubre, 2020

L’últim dia de mercat fitxatges l’Arsenal va pagar la clàusula de Thomas Partey en la seu de la lliga. El migcampista Ghanés va deixar la disciplina atlètica i el club madrileny va fitxar de l’Arsenal al migcampista uruguaià, Lucas Torreira.

No obstant això, la lliga estableix una norma que explica que si un club deposita la clàusula d’un jugador a pocs dies de finalitzar el mercat, l’equip que l’ha venut té l’opció d’incorporar a un jugador de la lliga espanyola o jugadors lliures durant un mes.

Este és el cas de l’Atlètic de Madrid, el club madrileny estudia fitxar un migcampista de la lliga i s’ha fixat en Geoffrey Kondogbia. El Cholo Simeone ja hauria parlat amb el migcampista centre africà i segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el desig del jugador és abandonar el València i firmar per l’Atlètic de Madrid.

No obstant això, Hèctor Gómez ha afegit que Kondogbia no forçarà cap eixida i deixarà el seu futur en mans de Meriton Holdings.

En l’última setmana de mercat, el club de la Capital del Túria demanava vint-i-cinc milions d’euros pel migcampista centre africà. Una xifra que pareix que no podrà pagar l’equip de Simeone.

Per tant, el futur dels jugadors està en mans de la directiva del València. Cal afegir que, en el mes de gener, la clàusula de Kondogbia baixarà de huitanta milions a vint-i-cinc.

En una situació convulsa en la qual encara no se sap si Javi Gracia continuarà com a entrenador, la venda de Kondogbia podria ser el detonant d’una situació insostenible amb un entrenador que no vol estar en el club i una afició que ja s’ha cansat de la política de Meriton Holdings.