ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Kondogbia només eixirà per la clàusula

Per Pablo Marquez · 08 Octubre, 2020

Quan l’Atlètic de Madrid es va interessar per Geoffrey Kondogbia, van saltar totes les alarmes en les oficines del València. El club de la Capital del Túria no es podria permetre l’eixida del seu jugador més diferencial al migcamp.

Per este motiu, segons ha informat Ser Deportivos València, el València no té la intenció de vendre a Kondogbia i farà tots els esforços possibles per a mantenir al migcampista centre africà.

Això li ha transmet Anil Murthy a Geoffrey Kodogbia a l’entrenament de hui. Abans de l’entrenament, el President del València li ha comunicat al migcampista que només se n’anirà a l’Atlètic de Madrid si abona la seua clàusula de rescissió en la seu de la lliga espanyola.

Per tant, Kondogbia només podria eixir del club per una xifra de huitanta milions d’euros. Tot fa indicar que Kondogbia es quedarà, perquè l’Atlètic de Madrid només pot invertir en el jugador del València 11,25 milions d’euros, dels quals s’ha de restar el salari del futbolista i l’amortització del seu fitxatge.

Cal recordar que la situació contractual de Kondogbia estableix que a partir del pròxim mes de gener, la clàusula de Kondogbia passarà a ser de vint-i-cinc milions d’euros.

Per això, haurem d’esperar per a veure si Kondogbia termina la temporada en el València, però el València té clar que el jugador eixirà per la clàusula, perquè no té la intenció de vendre al jugador.