Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Koba Koindredi renova amb el València

Per Miguel Castells · 26 Maig, 2021

El València ha donat un pas important al seu projecte de pedrera i ha renovat fins a 2025 a un dels seus jugadors més prometedors: Koba Koindredi, segons Deportes Cope Valencia. El francés ha disputat partits tant de Copa com de Lliga este any amb Javi Gracia i arribà a marcar un gol a la competició del KO.

Primer equip o cessió

La renovació de Koba indica que el jugador serà a tots els efectes futbolista del primer equip o que eixirà cedit per a tindre més minuts, ja que este any el filial ha baixat a la cinquena divisió del futbol espanyol, i no té cap lògica que un jugador del seu nivell dispute esta competició si el València vol que millore les seues prestacions.

El maldecap del filial

El conjunt blanquinegre té un problema greu este any amb el seu filial, ja que les majors promeses no haurien de jugar este any a esta divisió, per tant, serà una constant este estiu veure a jugadors com Koba al primer equip o cedits. A este grup entren internacionals com Jesús Vázquez o futbolistes que ja han debutat al primer equip, com Guillem Molina.