ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kluivert se sincera sobre el seu futur al València C.F i estes són les intencions del club

Per Alex Alfaro · 17 Maig, 2023

Una carambola va portar a Kluivert, Justin, al València. Al xic li van negar el permís de treball a Anglaterra quan ja s’havia compromés amb el Fulham i va acabar cedit en el club de Mestalla. Tot això sumat a que el últim dia de mercat es va caure l’operació de Bryan Gil i es va tancar en poques hores el fitxatge de Kluivert. 

La Roma va posar una clàusula de compra no obligatòria de 15 milions d’euros i pese al bon rendiment del neerlandés aquesta campanya, s’ha tirat l’equip a l’esquena quan Baraja més el necessitava, el club no està en disposició de posar tants diners damunt de la taula. Lim vol inversió zero.

Malgrat això, el jugador ha fet el primer pas. Després de dos cessions complicades en Liepzig i Niça, Justin ha explotat a València i té molt clar que el seu objectiu és seguir en el club. “Em vull quedar segur. M’agrada molt i em vull quedar. Veurem si és possible però jo vull ser ací”, va assegurar el davanter donen Dazn.

Les intencions del València

Per tot això, el València -segons ha pogut saber la Cadena SER- tractarà de mantindre a Justin Kluivert en la plantilla una vegada acabe la temporada. Encara que la situació no és senzilla i han de donar-se una sèrie de variables. La principal d’elles, imprescindible i òbvia, que l’entitat aconseguisca la permanència en Primera. Si no es produeix el temut descens, l’escenari econòmic tampoc és excessivament pròsper. Però sí que permet una negociació amb la Roma. Una negociació en la qual cal tindre en compte els interessos de totes les parts.

El València vol al futbolista. La Roma vol fer valdre els 15 milions d’euros que va establir com a opció de compra en el contracte de cessió. Kluivert vol seguir ací i li agradaria fer-ho de manera definitiva, ja que considera important establir-se en un club -ja sense cessions- i a Mestalla ha trobat confiança i felicitat. Té clar que farà tot el possible per no tornar a Itàlia.

Però hi ha problemes. El més important, sempre que s’evite el descens, que el València no disposa d’eixos 15 milions. D’aquesta manera, es buscaran altres alternatives encara que és una operació molt complicada.