ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kluivert s’allunya del València i rep l’interés de dos històrics europeus

Per Alex Alfaro · 27 Març, 2023

El futur de Justin Kluivert s’allunya del València CF. El director esportiu de l’AS Roma, Tiago Pinto, porta diversos mesos rastrejant les possibilitats del quadre italià d’obtindre ingressos extra pels jugador que té cedits a altres clubs.

El València té prioritat fins al pròxim 30 de juny. L’entitat es va guardar una opció de compra de 15 milions d’euros per a adquirir els drets de l’extrem holandés. Una xifra que ara mateix és improbable que el València vaja a desemborsar amb la seua economia i el rendiment ‘intermitent’ del ‘9’ valencianista.

En aquest context, l’AS Roma ja s’ha mogut en el mercat per a veure que altres possibilitats li ofereix davant el desig del València CF de negociar la continuïtat de Justin Kluivert per una quantitat inferior. Segons informa el diari La Repubblica, l’Ajax d’Amsterdam estaria interessat en un retorn de Kluivert. Cal recordar que l’holandés va oferir el seu millor rendiment quan va explotar en l’Eredivise.

Però no és l’únic equip en la competència per Kluivert. El Wolfsburgo i fins i tot Fulham també tenen al ‘orange’ en la seua agenda. El tècnic Marcos Silva continua desitjant la seua arribada a la Premier League.