ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kluivert parla sobre el seu futur com a jugador del València

Per Alex Alfaro · 04 Abril, 2023

Kluivert s’està mostrant com una de les revelacions de l’equip aquesta temporada i està sent el millor jugador de l’atac valencianista. El futbolista ha empatat a Cavani com a màxim golejador del València aquesta campanya amb 5 gols i totes les accions ofensives amb perill passen per ell.

El club valencianista té en el contracte de cessió una opció de compra d’uns 15 milions d’eurosLa direcció del club ja va contactar amb la Roma per a comprar al jugador per una quantitat inferior al preu estipulat, però el club italià no va acceptar. Kluivert no va comptar amb moltes oportunitats amb Gennaro Gattuso, i tampoc va començar amb bon peu amb Baraja, però el nou tècnic està apostant per ell en els últims partits.

“Es tracta d’un jugador que té velocitat, desborde i bon tir. És important per a nosaltres”, va dir Rubén Baraja en roda de premsa en finalitzar el partit d’ahir a Mestalla. L’entrenador vol que Kluivert siga un dels homes de la salvació del club aquesta temporada i està apostant per ell.

El futbolista neerlandés va arribar l’últim dia del mercat després que l’operació per Bryan Gil amb el Tottenham no s’acabara realitzant. Ara, és un dels noms del moment i l’entitat vol la seua continuïtat de cara a la temporada que ve. Kluivert no vol tornar a la Roma després de les cessions i el seu desig és estabilitzar-se en un club per 2 o 3 anys, i el València pot ser el seu futur.

Kluivert parla sobre el seu futur