ACTUALITAT  

Kluivert ha decidit on vol estar la pròxima temporada

Per Alejandro Fernandez · 15 Maig, 2023

La connexió entre el València i Justin Kluivert és perfecta. El jugador neerlandés es troba cedit en el club de Mestalla i sembla que ha trobat el conjunt en el qual vol estar després de la seua etapa a la Roma, en la qual no ha tingut continuïtat degut a les tres cessions.

El futbolista ha aconseguit recuperar el seu millor nivell amb el conjunt de Baraja i este, ha proporcionat gols i activitat ofensiva com cap altre jugador valencianista aquesta temporada. Kluivert tornava d’una lesió en el partit d’ahir i als 7 minuts de partit, ja havia avançat al València després d’una bona acció per banda dreta de Diego López.

Justin Kluivert s’ha guanyat el respecte dels seus companys en el vestuari i aquests ja el comparen amb Gonçalo Guedes, qui es tirava a l’equip a l’esquena i intentava accions ofensives en diagonal. El jugador neerlandés ja ha superat amb el València els registres golejadors que va realitzar amb la Roma en la meitat de partits, pràcticament. Kluivert ha anotat 6 gols en 22 partits amb el València, i va anotar 5 gols en 53 partits amb la Roma.

És un jugador irregular per la seua manera de ser, però també pel seu historial de lesions, només enguany ha tingut un total de 3 lesions. Al València tenen clar que Kluivert és una de les prioritats de cara a la pròxima temporada, però l’operació no és fàcil. La Roma busca traure una bona quantitat econòmica per un jugador jove que cada vegada va a més i el València no pot fer grans esforços econòmics, i està a l’espera d’aconseguir la salvació.

La Roma està totalment descartada pel futbolista i el seu desig és quedar-se en el club de Mestalla. El jugador està cada vegada més content i il·lusionat a València i l’entitat té una opció de compra per uns 15 milions d’euros, encara que no està descartat un segon any de cessió. El futur de Kluivert està en poder de la Roma, el club italià té l’última decisió i triarà la millor oferta que els arribe.