ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kluivert demana quedar-se al València la temporada que ve

Per Marc Santiago · 22 Maig, 2023

Justin Kluivert és sense cap dubte un dels millors jugadors actualment del València. L’holandés porta sent peça clau per a l’equip des de que tornaren a la competició després del mundial i és un dels jugadors que està en millor forma de tota la plantilla, inclús havent estat lesionat durant unes quantes setmanes a causa d’una ruptura muscular.

Kluivert és el màxim golejador de l’equip amb 6 gols en lliga i amb Baraja ha aconseguit donar la seua millor versió. Jugant més com a referència i no tan apegat a banda com amb Gattuso, s’ha establit com al jugador clau en l’atac valencianista i pel que passen tots els balons en les accions ofensives.

Com bé ha informat Héctor Gómez, Kluivert ha demanat amb seu agent al club la seua voluntat de quedar-se en l’equip l’any que veKluivert està feliç en València, on és un jugador important i on gaudeix de molts minuts. A més la ciutat li agrada molt i vol seguir sent protagonista al conjunt blanc i negre.

És una operació complicada, ja que l’opció de compra sobre l’holandés és de 15 milions d’euros, diners que el València no té actualment. Si bé la voluntat del jugador de quedar-se podria ajudar en les negociacions, no serà una feina fàcil per a la direcció esportiva dels valencianistes.

Kluivert va aplegar l’últim dia de mercat en un moviment d’última hora, quan Gattuso va demanar un jugador d’atac per a completar la plantilla, però a poc a poc s’ha convertit en un jugador de referència en el valencianisme i ha demostrat que és feliç en aquest club tan gran com és el València CF.