+  FITXATGES  

Kiko Casilla possible recanvi de Diego Alves

Per Blanquinegres · 26 Maig, 2015

Des de Mundo Deportivo, s’apunta la possibilitat de que el VCF incorpore al porter del RCE Espanyol, Kiko Casilla per tal de reemplaçar, de manera momentània, la llarga baixa que Diego Alves causarà. Este és el primer nom que ix publicat, però de segur que no serà l’únic.

El President executiu del València CF, Amadeo Salvo, confirmava ahir a la nit al programa conduit per Nacho Cotino, Sillas Gol, que la secretària tècnica blanquinegra va a incorporar un nou porter, de garanties, per tal de cobrir l’important baixa de Diego Alves.

El VCF, durant l’absència de Diego, disputarà pràcticament, la totalitat de la primera volta de la Lliga, una ronda de Copa del Rei, i si es supera al prèvia de la Lliga de Campions, els valencianistes ja haurien completat la fase de grups de la competició continental.

Davant este evident contratemps, el VCF ja busca pel mercat, porters amb experiència i que assumisquen el roll de perdre protagonisme quan Diego Alves s’incorpore a la dinàmica de grup ja recuperat allà per el mes de gener del 2016.

Foto: Jose Izquierdo