Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kiat Lim visita les obres del Nou Mestalla

Per Alex Alfaro · 13 Desembre, 2022

Layhoon Chan ha acudit al costat del conseller i director executiu Kim Koh, els consellers Kiat Lim i Khojama Kalimuddin, el director corporatiu i portaveu Javier Solís i el director d’operacions Christian Schneider a una visita tècnica a les instal·lacions del Nou Mestalla seguint la línia de treball per a reprendre les obres i finalitzar la seua construcció.

 

Els membres del Consell d’Administració han volgut conéixer de prop l’estat i les característiques de les instal·lacions d’un projecte rellevant per al Club, l’afició i la ciutat que el València CF vol fer realitat al més prompte possible.

Lay Hoon parla de la importància dels diners de CVC

“Els diners de CVC li arriba al club en un moment ideal gràcies a la Lliga. Els diners de CVC arriben en un moment just. La bretxa entre La Lliga i la Champions està creixent i necessitem socis per a pujar d’escaló. Els diners de CVC ha de ser ben invertit per a beneficiar-nos dels resultats. El nou estadi ens oferirà un altre nivell d’ingressos i és la raó per la qual és tan important per a nosaltres aconseguir un acord amb l’ajuntament”