ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kiat Lim torna a publicar algo relacionat amb el València un any i mig després

Per Alex Alfaro · 31 Març, 2024

Kiat Lim va arribar a València al desembre de 2022 i va prometre a tot el valencianisme que estaria “a bord”: “Això és una cosa que espere que puga restaurar algun tipus de fe en els aficionats. Ara que estic a bord, realment estem tractant de canviar per a millorar”.I va prometre mantindre contacte amb els aficionats:Espere estar en contacte quan estiga ací a València amb els grups d’aficionats que hi ha entorn del Club per a poder ampliar la meua perspectiva i aprendre escoltant les Penyes”.

Quasi un any i mig després i com és habitual en la família Lim, s’ha tornat a demostrar que tot era una gran mentida. L’enèsima. Des d’aquella Junta d’Accionistes no ha tornat a aparéixer per València i no va assistir a la Junta d’enguany.

Durant l’última s’han produït diverses reunions a Singapur fins on es va desplaçar Javier Solís, Inma Ibañez i Layhoon per a reunir-se amb Kiat Lim, no amb Peter Lim.

El fill de Lim és una persona habitual en les xarxes socials i habitualment comparteix publicacions de moda, especialment dels seus pantalons i botes. Hui ha tornat a compartir una publicació en xarxes socials veient al cadet que està jugant el torneig “JSSL” a Singapur.

Imagen

Des del club pensen que s’està vivint un procés de relleu generacional pel que fa a la gestió del club, encara que no és més que una nova cortina de fum per a parlar del compromís que té Meriton en el club.