ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kiat Lim torna a aparéixer amb el Príncep de Johor

Per Alex Alfaro · 20 Març, 2023

La relació entre el Príncep de Johor i la família Lim ve des de lluny. Són íntims amics com han demostrat les dos parts. El coneixement de tot això a València es va donar quan el propi Príncep es va interessar en la compra de les accions del València i ho va arribar a anunciar ell mateix a través de les seues xarxes socials.

El príncep de Johor comparteix una breu i intensa història amb el València. Peter Lim es va reunir amb el Príncep de Johor en 2021 i va deslligar tots els rumors de venda del València CF, tot i que des del club van negar la major. Hores després que isquera a la llum l’intent de compra del València CF per part de la família reial de Dubai que no va quallar, es disparen de nou tots els rumors

La seua última aparició pública ha tingut lloc a través de les seues xarxes socials on ha publicat una foto al costat del fill de Peter Lim, Kiat Lim. Cal recordar que Kiat és conseller del València i que en l’última junta d’accionistes va prometre que estaria més pendent del dia a dia de l’equip.