Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Kiat Lim i Gattuso sopen junts

Per Vicent Burguete · 12 Desembre, 2022

Kiat Lim, fill del màxim accionista Peter Lim, ha participat hui a la Junta General d’Accionistes i, a més, també sopa en Genaro Gattuso i més persones del club per a tractar més a fons el projecte esportiu.

 

Kiat Lim ja aprofita per a intentar introduir-se al club de primera mà l’abans possible després de ser anomenat com a nou conseller del València Club de Futbol. En conseqüència, la nit del dilluns 12 de desembre, segons ha informat Conrado Valle en Diario As, es celebra un sopar entre Kiat Lim, Genaro Gattuso, Miguel Àngel Corona, Lay Hoon i altres consellers.

Lay Hoon, a la Junta General d’Accionistes 2022 ha afirmat que el nomenament de Kiat Lim com a conseller del VCF és una prova més de la implicació del singapurés amb el club. Kiat Lim ha corroborat aquesta afirmació i ha dit a la Junta General que es vol implicar al dia a dia del club, influint a l’hora de prendre decisions i tractant de trobar una millor connexió entre València i Singapur.

Davant l’immediatesa del mercat de fitxatges al que el València intentarà moure fitxes, el fill de Peter Lim es reuneix amb la direcció esportiva i l’entrenador per a afrontar els possibles moviments al mercat i les futures renovacions, com la de Diakhaby o Toni Lato.

Este ha sigut el discurs de Kiat Lim a la Junta General de hui:

“Vos done les gràcies per vindre. És un orgull poder estar ací i representar un club amb tanta història. He escoltat amb atenció i estic d’acord amb algunes opinions i en unes altres no, però crec que podem treballar de manera respectuosa. Hi ha diferències culturals però no són excuses. Estic ací per a aprendre del context i demane paciència”.

“És molt important tots els aspectes. No hauríem d’estar ací lluitant, deuríem no perdre el temps en atacs personals perquè si volem exigir atenció i acció, qualsevol que siguen les demandes han de ser de manera constructiva”.

“Volem evitar apuntar amb el dit. Volem tindre èxit com jugar a Europa i guanyar títols, però l’equilibri és complicat entre economia i equip. No estem en una bona situació econòmica i volem ser consistents i tindre estabilitat econòmica. Vull mirar al futur que és el que importa. Jo acabe d’arribar i no podem prometre que succeirà demà i veure quals són les accions tangibles que podem dur a terme i poder treballar junts perquè estem en el mateix vaixell”.

“Hem tingut un parell d’anys complicats i crec que podem treballar de manera més amigable perquè si no tindrem un entorn més tòxic”.

A més, cal recordar que, com ja hem publicat i ha informat Lay Hoon, aquest dimarts tindrà lloc una reunió entre el nou conseller del VCF i Joan Ribó, alcalde de la ciutat, per a tractar diversos temes, entre ells el Nou Mestalla.