ACTUALITAT  

Kiat Lim falta a la seua paraula i no acudirà a la Junta d’Accionistes

Per Alejandro Fernandez · 12 Desembre, 2023

El València celebrarà la Junta d’Accionistes aquest dijous 14 de desembre amb l’absència del conseller delegat de l’entitat, Kiat Lim. El fill del màxim accionista del club falta a la seua paraula una vegada més, demostrant el poc que li importa el València, i no acudirà a la Junta d’Accionistes d’enguany, segons ha informat Deportes Cope València.

Kia Lim va manifestar després del seu nomenament com a conseller que des de la propietat farien un major esforç per a demostrar el seu respecte, però una vegada més, el fill de Peter Lim falta el respecte al club. “Espere que puguem començar de nou i no estic demanant confiança immediatament, sinó començar de nou”, va declarar Kiat Lim a l’afició del València després del seu nomenament.

Segons la informació, qui sí que acudirà a la Junta d’Accionistes del dijous a les 10h en la Llotja VIP de Mestalla serà Kim Koh, la mà dreta de Peter Lim. Kim Koh va estar prop de 3 anys sense passar-se per València i ho va acusar a la COVID. Al gener d’aquest mateix any va tornar per al València – Athletic de Copa i per a tractar els assumptes relatius a la represa de les obres del Nou Mestalla, l’anàlisi de comptes i el mercat.

El Consell d’Administració del València CF va convocar oficialment fa aproximadament un mes la Junta d’Accionistes en la qual s’aprovarà la reducció d’accions per a accedir a la Junta. En la Junta d’Accionistes, el club també sotmetrà a vot la reducció del nombre de consellers.