Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Kiat Lim es reunirà amb Ribó

Per Blanquinegres · 12 Desembre, 2022

El fill de Peter Lim, Kiat Lim, ha arribat a València per a presenciar de primera mà la Junta d’Accionistes del València CF. En la mateixa junta ha sigut nomenat com a conseller en la Junta directiva. En els dies que estarà el fill del màxim accionista a la Capital del Túria durant el dia de demà es reunirà a les 13:00 hores amb Joan Ribó, alcalde de la Ciutat segons ha informat Lay Hoon.

La mateixa presidenta ha volgut remarcar la importància de la presència de Kiat a la reunió ” Ja que tenim membres del consell i Kiat Lim és important que estiguen amb mi per a demostrar el nostre suport i la determinació per a continuar amb el projecte”

Reunió amb l’Ajuntament i amb Gattuso

Des de fa unes setmanes eren molts els rumors de la presència del fill del màxim accionista a la Ciutat i les seues labors al club durant els dies que estiguera en aquesta. Segons ha pogut saber Blanquinegres.com Kiat Lim també es reunirà amb Genaro Gattuso en una reunió per a planificar el mercat de fitxatges d’hivern.

Lay Hoon remarca el compromís de Peter Lim

“El seu fill està ací. Fa uns anys, quan vaig dir que era Peter Lim, em recorde que va haver moltes crítiques contra mi, però va haver un malentés. El que estava intentant fer és dir-los als aficionats que no es preocuparen i que Peter Lim sempre estava donant suport al club. No estava intentant ser arrogant. El compromís de Peter Lim mai ha canviat. El fet de nomenar a Kiat membre de la Junta és una mostra del seu compromís amb el club. Si tinguera intenció de vendre, no veuríem ací a Kiat”.