Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kiat Lim diu adeu a València, de moment

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2022

Kim Lim diu adeu a València després de passar  quatre dies a la ciutat amb motiu de la Junta General d’Accionistes. El passat 17 d’agost vam conéixer un canvi important en l’estructura de la direcció del València C.F. Lay Hoon era nomenada presidenta, Peter Lim acomiadava a Sean Bai i Teo Swe Wei, Joey Lim dimitia del càrrec i Kiat Lim, fill del màxim accionista, era nomenat com a nou conseller.

Hi ha una realitat i és que durant els últims anys, pràcticament des que Marcelino va marxar del València, la presència de Peter Lim en el dia a dia del València havia sigut nul·la més enllà d’unes visites puntuals de Gattuso i la cúpula del managment local a Singapur i una videocridada amb Bordalás a principis de la temporada passada.

És per això que l’arribada de Kiat Lim podia suposar un canvi generacional en la presa de decisions en el costat que toca a Meriton Hòlding. Després d’estos dies, en els quals ha assistit a la Junta ordinària i extraordinària, ha sopat amb Gattuso i Corona, ha assistit a l’entrenament a la Ciutat Esportiva, ha visitat el Nou Mestalla i s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, torna  a Singapur tal com ha informat el periodista Nacho Sanchís en el portal Relevo, Kiat Lim diu adeu a València. Durant el dia de hui torna a Singapur i s’acomiada amb una gran notícia per als accionistes.

El València va fer ahir oficial en les seues xarxes socials que elimina la regla de l’u per mil del total de les accions del club i de cara al pròxim exercici tornaran les 11 -o 9 accions, falta que es concrete – com a requisit per a poder entrar en les Juntes. Després de la modificació de l’Article 11 dels estatuts socials, l’accionista de carrer podrà tornar a entrar a les sessions. Cal recordar que en l’exercici 20/21 van ser necessàries 3598 accions per a poder entrar, mentre que en la junta d’ahir es van necessitar 5786 accions.

Meriton atén d’esta manera una de les exigències de l’aficionat, de l’entorn i principalment dels accionistes que el van demanar ahir.

La notícia ha sigut anunciada per Kiat Lim, fill de Peter Lim, mitjançant els canals oficials del club: “Amb respecte a la història i tradicions del Club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació”deia Kiat Lim en una entrevista que durant el dia de hui es podrà veure de manera completa i on s’espera alguna novetat més.

 

Tal com ha informat Relevo, la connexió durant estos dies entre Lay Hoon, els altres membres del consell d’administració i Kiat Lim ha sigut positiva. Veurem quant tarda a tornar i si ho fa per a ser part activa de les decisions importants del club.