ACTUALITAT  

Kempes: “Si Meriton no se’n vol anar, per més que facen soroll, no passarà”

Per Alejandro Fernandez · 14 Febrer, 2023

La llegenda del València CF, Mario Alberto Kempes, ha transmés el seu pensament i malestar amb la situació actual del club en el canal de Twitch de VCF Vintage. Kempes va viure una situació semblant a la qual està passant ara mateix el València en la temporada 82/83, en la qual van aconseguir la permanència.

Per a Kempes la solució pot no trobar-se, encara que el màxim interés siga el bon funcionament de l’equip, el problema a nivell social és més gros. L’argentí considera que l’equip té jugadors per a tirar avant la situació i assenyala que la defensa és un punt molt feble en este València.

“Es necessita tranquil·litat. La unió fa la força i si el València guanya els dos pròxims partits, se soluciona el problema. Ara com ara busque el més important, el resultat. L’altre problema és que hi ha poc temps per a treballar”, comenta Kempes determinant l’important que és la unió entre els jugadors i els aficionats.

Kempes pensa que Meriton no marxarà del València mentre no vulguen. “Si Meriton no se’n vol anar, per més que facen soroll, no passarà”. L’exfutbolista del València ha assegurat que no sap què passarà amb el nou estadi, però que el realment important és aconseguir l’objectiu de no baixar a segona divisió, ja que explica, seria més difícil tornar a primera ara que en el passat.

“La gent és conscient i estan pendents de tot el que ix. En Twitter ix tot i la gent ho llig. Els dol veure al València veure així. És una institució gran que ha de tindre un gran equip”, comenta Kempes sobre el coneixement de la gent de fora de València amb l’escenari actual del club.

Kempes va ser acomiadat per Meriton com a ambaixador del club de Mestalla per reiterades crítiques contra la gestió de la propietat, defensant l’escut i els aficionats. “A soles no se salva cap. Cal estar units, el València és la gent, no sols els jugadors”, és el missatge que ha enviat l’exfutbolista als valencianistes en aquests durs moments.