Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Kempes: “Si el valencianisme s’uneix, Meriton el veurà”

Per Pablo Marquez · 04 Maig, 2021

La llegenda del València CF, Mario Alberto Kempes, ha parlat amb el periodista de Ràdio Marca València, Javi Lázaro, sobre la destitució de Javi Gracia i la situació actual del club amb Meriton Holdings. El mític davanter argentí s’ha mostrat crític amb la propietat i ha incidit en la importància de manifestar-se por el futur del club de la Capital del Túria.

A Javi Gracia no li van donar els reforços que li van dir que li portarien. Els xics ho han intentat, però així no es pot. L’organització no està a l’altura de la institució.

Van rebre a tota esta gent a so de bombo i platerets, però el futbol de Singapur té poc a veure amb el de València. Van vindre a maquillar coses que eren un desastre.

Ací el que es fica ha de saber, i si no saps, aprens. El tema esportiu ells no el poden solucionar i, no obstant això, no saben ni l’idioma ni on està València.

Per desgràcia, el València s’ha convertit en una casa de bojos. Ningú em va fer cas quan vaig avisar d’esta situació, se’m van tirar al coll i ara s’estan donant compte.

Si el valencianisme s’uneix, Meriton el veurà. Si la gent es manifesta ha de ser unida. Mireu el que ha passat a Manchester. La gent de València està cansada de tant de tripijoc.

Queden quatre partits per a patir. Cal deixar el vestit en l’armari i posar-se el mico de treball, no fa falta jugar bonic, sinó eixir amb el ganivet entre les dents.