+  DECLARACIONS  SOCIAL  

Kempes es banya amb Otamendi: “Es quedarà”

Per Blanquinegres · 06 Agost, 2015

El Matador Kempes continua a terres valencianes. L’ambaixador blanquinegre encara ha de ser l’home que demà represente al València CF dins el sorteig de la prèvia de la Lliga de Campions. A més a més, dissabte rebrà un homenatge per la consecució de la Recopa de Heysel el 1980.

En un clima més tranquil la d’estos dies, Mario ha passat per els focus de la TV oficial del Club per repassar tota l’actualitat que rodeja al VCF.

 

Estar de tant en tant per València i tornar a xafar Mestalla me torna a fer recordar bells records. És molt grata la meu visita a València.

La il·lusió de la gent cada volta és més gran de vore tornar al seu Club on el VCF ha de estar, en la Champions. Tenen l’opció de fer-ho els jugadors i també amb l’alè de l’afició que donarà suport fins al final.
Tant de bo ens toque un bon rival en la prèvia de la Lliga de Campions. No obstant, no cal confiar-se perquè ells poden venir amb la mateixa il·lusió que nosaltres, però el València és un gran i no ha de preocupar-se per el que té davant sinó per un mateix. El València quan manté un nivell de joc ha d’estar a la Champions i en els sortejos es necessita també fortuna.
Nuno ha sigut una sorpresa perquè no era molt conegut fora de Portugal. Ha sorprès per la planificació i ha treballat bé esta pretemporada per tenir un bon any. Està per davant la Champions i l’arribada de xics joves compaginada amb l’experiència d’alguns jugadors de la plantilla, fa que el València siga un equip molt perillós perquè la joventut tenen gana. Cal haver una transició.

Argentina sempre ha sigut un país molt lligat al VCF amb el seus futbolistes i sempre han donat el tot per el tot per el VCF. Tenim un cas que és molt important per al club: Nicolás Otamendi. Crec que es quedarà perquè el club m’ha dit que està fent tot el possible perquè continue en l’entitat. És important no sols per ell sinó per el Club, així que no tardarà molt a dir que es va a quedar.

A l’afició sempre hi ha que dir-li gracies i doanr-ho tot dins la canxa per tindre el seu suport. A ells mai se li va oblidar la camiseta de VCF i el seu sentiment naix de dins. L’afició del VCF és molt agraïda.