La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kempes: “No crec que el canvi d’Anil per Sean Bai vaja a modificar moltes coses”
,

Kempes: “No crec que el canvi d’Anil per Sean Bai vaja a modificar moltes coses”

COMPARTIR

La major llegenda de la història del nostre club, Mario Alberto Kempes, ha oferit una entrevista a Todo Futbol on ha analitzat la situació actual del València. “El Matador” ha parlat dels canvis que suposen Sean Bai i Gattuso i ha contestat a una possible tornada com a ambaixador del València. Estes han sigut les seues declaracions més rellevants:

Canvi d’Anil per Sean Bai

No crec que el canvi d’Anil per Sean Bai vaja a modificar moltes coses.

Gattuso

No sabem qui es quedarà a la plantilla després d’este mercat perquè el València ha de vendre per 35-40 milions. No serà un any fàcil, però si Gattuso entrena com jugava serà diferent dels entrenadors que han vingut abans.

El València

El València sempre ha sigut un club amb equips competitius en tots els costats, però necessita un equilibri. Cada any arriba un nou entrenador amb un nou estil i per als futbolistes és complicat.

Als jugadors els demane primer que respecten la camiseta que porten, i després que la suen. També que respecten al públic i que no li donen rellevància al que passa a la directiva, ells són els que han de representar a l’escut.

Tornar com a ambaixador del club

Jo soc un ambaixador del club allà on vaig, encara que els directius d’ara no ho creguen. Parle bé del València a tots els llocs on vaig.

Entrevista a Mario Alberto Kempes #47 – YouTube