ACTUALITAT  

Kempes i Cañizares exploten contra Meriton

Per Blanquinegres · 31 Gener, 2023

No és la primera vegada que llegendes del València CF manifesten públicament el seu malestar per la mala gestió del club des de l’arribara de Peter Lim. Dos dels exjugadors que no solen callar ni amagar la seua opinió són Santi Cañizares i Mario Alberto Kempes. Els dos sempre han publicat a través de les seues xarxes socials o en els mitjans de comunicació quina és la seua opinió respecte a les decisions de Meriton, i esta vegada no ha sigut diferent.

L’eixida de Gattuso

Per una banda, el qui va ser porter del València CF ha fet unes fortes declaracions que no han passat desapercebudes entre l’afició blanquinegra després de l’acomiadament de Gattuso, ja que ha confessat que “hem de fer una vida incòmoda a Meriton, l’Ajuntament ja ha fet molts favors i el València CF no ha complit les seues obligacions”. També ha deixat clar que “són gent que no són de fiar, ens han humiliat. Posem-los la cara roja en tot el món, en Londres, en Singapur, fem que erosione la seua imatge”. “A Lay Hoon li hem de transmetre les poques ganes que tenim de vore a Meriton“, confessava. A més, ha deixat una declaració molt dura afirmant que “el València CF ja ha perdut la categoria, ara falta no descendir“.

Per altra part, Mario Alberto Kempes, qui va ser acomiadat com a ambaixador del València CF per les seues discrepàcies, també ha tornat a opinar públicament després de l’eixida de Gattuso, al qui han enganyat després de no dur-li cap fitxatge en este mercat d’hivern, entre moltes altres coses. “Lamentablement es torna a repetir la història del València CF. L’entrenador s’ho deixa tot per fer les coses bé i se n’ha d’anar, i els qui no saben fer res seguixen en el poder“.

Cada vegada són més les persones que volen a Meriton fora del València CF i així es manifesta públicament. Peter Lim sap que no és benvingut a la nostra ciutat, però, de moment, sembla que no li importa i no té previst deixar de jugar en el club.