ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kempes explica per què va rebutjar anar a Mestalla dissabte passat

Per Alex Alfaro · 14 Març, 2023

Kempes ha presentat en el dia de hui en l’Albereda el seu nou vi “El matador” en presència de prop de 200 persones i al costat de llegendes del València com Ricardo Arias i Darío Felman.

En unes declaracions a Blanquinegres, Kempes ha explicat el motiu pel qual no va ser present en el partit del cap de setmana enfront de l’Osasuna, a pesar que el club li va convidar a assistir a la llotja VIP.

Kempes ha preferit centrar-se aquests dies en què ha vingut a València en els seus projectes personals com pot ser el vi i el seu llibre, sense anar més lluny la setmana passada va dur a terme una signatura en un conegut centre comercial de la ciutat.

També va parlar sobre la situació institucional en la qual es troba el club: “L’institucional veurem si se soluciona a mig o llarg termini. En l’esportiu, la gent s’ha de bolcar amb l’equip, el necessita. Ja vaig tindre una experiència com aquesta al València i gràcies a l’esforç de l’afició vam poder tirar avant. Ara l’esforç serà major perquè al València li està costant guanyar a Mestalla”

Explicació sobre no anar a Mestalla

 

“No vaig vindre per a anar a la “cancha”. Vaig vindre perquè el meu net era faller major d’una falla i donava la casualitat que eixe dia en la falla era el partit, i em vaig anar a la falla    com corresponia”