+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Kempes: “Cal respectar però el VCF està un pas llarg per davant del Mònaco”

Per Blanquinegres · 07 Agost, 2015

Mario Alberto Kempes que ha actuat al dia de hui com ambaixador del VCF, ha passat per els micròfons dels companys de VCF Ràdio. El Matador, com a veu autoritzada i amb experiència ha llevat importància a la possible por que pot existir per l’enfrontament davant el Mònaco.

 

Cal ser optimista. Jo no pense que siguen tan perillosos cal respectar però el VCF està un pas llarg per davant del Mònaco, amb tot els respecte. No són tan perillosos com poden ser els alemanys o els anglesos.

Cal respectar però jo no estic preocupat. El Mònaco en competició d’Espanya haguera acabat 7è o 8è i el València va acabar 4rt.

La Presidenta és prou més cautelosa, però en comparació entre la Lliga i la Lliga francesa hi ha massa diferències.

El jugador si li toca un fàcil igual pot cometre l’error de pensar que és més fàcil però amb el Mònaco ja estarà posat i concentrats en el rival.

Al seu dia nosaltres ja vam guanyar però ara és altre moment, altre futbol, altre equip. Torne a dir que pense que de la forma que va acabar el VCF la temporada passada i l’actual equip, el VCF no ha de estar angoixat. Cal sempre respectar però no viure angoixat.

Ells tenen jugadors bons però en comparació amb el VCF, el VCF té millor equip.